24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Pre Distortion Outfit

02. June 2016

Hej piger!

Igår var min første dag til Distortion nogensinde! Det var super fedt at være til fest på den måde, solen skinnede, gode kunstnere spillede og mine veninder og jeg drak mojitos i lange baner. 

Inden vi tog afsted mod Nørrebro, var jeg hjemme hos en veninde i Rungsted, og vi tog ned til vandet og skød nogle outfit billeder. Mit outfit til distortion bestod af denne lækre stribede bluse, et par gamle shorts, min Cross Body taske og et par guld solbriller. 

Find blusen HER, Cross Body taske HER, Solbrillerne HER

Anna Wissum

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: