24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Outfit inspiration

13. December 2015

Her er nogle af mine yndlings efterårs outfits ! Lige i øjeblikket er jeg helt vild med blonder og bodystockings, som kan gøre et sæt tøj helt unikt. Den første bluse er den fine "Ally Blonde Bluse".

Detaljerne på armene og ved brystet er super fine, og jeg plejer at style den med et par fede sorte "ripped" jeans. Her kan du finde den : HER

"Nicole Ripped Body" er min favorit. Den fine snørre op detalje er en af efterårets største modetrends, som hitter både på instgram og tumblr. 

Du kan finde den her : http://www.trendday.dk/collections/undertoj/products/nicole-ripped-body-gra

"Split Langærmet Bluse" er en klassisk sort lækker bluse, med et twist ved albuerne, hvor der er huller. Det er en lækker detalje, der gør blusen helt speciel.

Her kan du finde den: http://www.trendday.dk/collections/bluser-skjorter/products/split-langaermet-bluse-1

Sidst men ikke mindst, er min "Double Chain Skuldertaske" som helt klart er min favorit taske. Med de rå detaljer ved kæderne og de mange måder at style tasken på passer den både til hverdag og til fest.

 

Tasken kan findes her: http://www.trendday.dk/collections/tasker/products/double-chain-skuldertaske-sort

Håber i syntes om dette blogpost :) 

Anna Wissum

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: