24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Lace up læder udgave!

08. February 2016

Hej piger!

Jeg er som tidligere sagt, fuldkommen vild med den nye trend "lace up"! Det er en vildt smart måde at få en basic top eller bluse til at se anderledes og mere unik ud. Og i dette tilfælde er "lace up" detaljen på ryggen og endda med en faux læder snor.

Jeg var i torvehallerne igår med min veninde, og vejret var egentlig okay, så jeg så lige lejligheden til at få taget et billede i dette outfit. 

 

LEATHER LACE UP BLACK BLUSE  HER         CC CROSS OVER CHAIN BAG HER

Jeg har i løbet af weekenden filmet en ny youtube video til jer, som jeg glæder mig til at i skal se. Den bliver uploaded inden fredag, og allerede på lørdag tager jeg til Dubai!!

Glæder mig til at tage nogle lækre billeder på ferien, og filme et par videoer mens jeg er afsted.

Skriv endelig i kommentaren hvis der er en bestemt Youtube video, i vil se. 

Knus Anna

Anna Wissum

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: