24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Malina Kragmann x Trendday

29. February 2016

Godmorgen alle sammen! :-)

Endnu engang ser i Malina Kragmann på vores blog, i kan følge med i hendes seneste indlæg om Trendday, lige HER . Vi er ihvertfald helt vilde med bloggerens stil og sammensætnings metoder af diverse outfits!

Malina har valgt at style vores Coco Jakke med et råt og stilrent look! Jakken er foret og derfor dejlig varm til vinter/forårets kuldeskær - Derudover har den fede detaljer, som bælte spændet, lynlås effekten også er stoffet i det blødeste shiny look. 

Vi anbefaler vores 'Leather Zip Leggings' en perfekt accessories til dette outfit vil være vores 'Double Chain Bag' til kun 479kr resten af ugen!


Alle disse produkter finder du links til, sidst i blog indlægget.

 Gør som den succesfulde blogger og pift dit søndags outfit op med vores 'Lauren Bluse' og få et casual men lækkert udtryk! 
CLICK TO SHOP
    

 
Stay tuned - vi viser snart flere outfits frem som Malina Kragmann styler på fedeste vis!
Rigtig dejlig Mandag // Camilla

Camilla Krøyer

Jeg er drevet af evnen til, at kunne give piger og kvinder mode inspiration. På denne blog vil jeg bla. give jer et indblik bag kulissen, og vise Trenddays nyeste styles og nyheder frem. I kan følge mig på instagram (Camillakroeyer), hvor over 7000 mennesker har interesse og følger mig.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: