24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

OOTD i København

06. March 2016

Hej piger!
Jeg er nu kommet hjem fra vinterferie og hverdagen er begyndt igen. Jeg var igår ved den smukke Marmor kirke i København, for at tage nogle billeder i mit nyeste yndlings outfit! Vejret var desværre ikke rigtig med mig,  da det blæste og regnede, men håber ikke det afspejler sig voldsomt meget i billederne. 

Kjolen kan i finde her: YASBRILLIANT DRESS . Jeg har stylet den med en rå læderjakke og et par høje støvletter, så den sagtens kan gå fra at være en hverdagskjole til en festkjole. Jeg har været så heldig at jeg stadig har brune ben fra vinterferien, og har undladt leggings til dette outfit.


Fra min instagram (@anna_wissum)Knus, Anna <3

Anna Wissum

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: