24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Jogginsæt på en lørdag

12. March 2016

Hej søde læsere!

Idag havde jeg en super afslappet lørdag med min dejlige mor. Vi kørte til Vedbæk havn og gik en lang tur og talte, og derefter tog vi til Hellerup og spiste lækker Wok. Jeg rejser til Bruxelles imorgen tidlig kl 6 (suk). Men jeg nød min sidste dag i dk i mit yndlings joggingsæt. 

Min mor hjalp mig med at tage nogle billeder til bloggen :P 

Find sættet her: TASH SWEATSHIRT SÆT

Og find min top her: SPLIT SIDE SWEATSHIRT

Anna Wissum

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: