24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Jeg styler bestselleren V-Body

24. March 2016

Hej allesammen! :) 
I dag vil jeg for første gang prøve, at lave det jeg har kaldt "Hvordan jeg styler". Jeg vil vise jer nogle must-haves, det kan entet være bluser, bukser, toppe, kjoler eller accessories og vise jer en eller flere måder at style tøjet på. 
I denne uge, vil det handle om en af mine favoritter i mit klædeskab, nemlig denne fine V-neck bodystocking. 
Det jeg elsker mest ved bodystockings er at de passer til alle events. Om du tager den på når du skal ud med et par lækre "leather" jeans eller nederdel, eller som jeg har gjort, bruger den sammen med et par jeans til et mere casual outfit. 
Jeg har valgt at style bodystockingen med et par gamle ripped boyfriend jeans, for at få et mere afslappet look.
I kan finde bodystockingen HER og min taske kan i finde HER (-27% i rabat!!)

Anna Wissum

Jeg har siden jeg var 13-14 år været rigtig fascineret af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube. Og i dag er jeg heldig nok til, at der næsten er 15.000 mennesker der følger med på min instagram (@anna_wissum). Jeg poster billeder næsten dagligt, af alt fra tøj, mode, veninder, mad og drinks, til mine rejser.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: