24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Få 50% rabat igennem snapchat!

26. August 2016

Hey piger!
Vi har for nyligt oprettet en snapchat(TRENDDAYDK), hvor de vildeste opdateringer og tilbud finder sted!
- Vi har netop sat en kampagne i gang, hvor vi på Trendday smider en rabatkode på 50% ud til alle vores følgere på snapchat. Og jeg lyver virkelig ikke, når jeg siger at rabatkoden er blevet brugt max 2-5 minutter efter vi har lagt den op. Så vi overvejer lidt at smide nogle flere rabatkoder op - hvad synes I?

Hvor mange bruger snapchat?

Undersøgelser viser, at over 25% af den danske befolkning bruger snapchat, hvilket fik mig til at tænke en masse tanker. Min første tanke var, at "det er vores kunder da ligeglade med". Men så slog det mig, at hvis jeg gav vores dejlige kunder noget helt unikt i form af billeder og tilbud, så ville det da være ideelt at oprette en snapchat til Trendday!
Og nu kan jeg jo fortælle, at jeg selv er storforbruger af snapchat! Og jeg må ærligt indrømme, at jeg elsker når der kommer tilbud og rabatter fra andre virksomheder på snapchat. Dog ville jeg ønske, at Louis Vuitton en gang mellem kørte med noget udsalg - men så tror jeg til gengæld også, at luksusfælden ville køre uafbrudt på tv3😂

Eksklusivt hos Trendday

Vi er i gang med at finde på eksklusive og nye kampagner til alle vores følgere på snapchat. Det bliver derfor en kanal, hvor I vil få ting som vi ikke viser på vores andre sociale medier. Der vil komme spændende konkurrencer, eksklusive events, nye tiltag og en masse andet!
Det er mig, der står for alt der sker på snappen hos Trendday, så hvis du ligesom over 1000 andre gerne vil have lækre rabatter osv. Så synes jeg du skal tilføje os på snapchat: "TRENDDAYDK".
Hvis I har nogle ting, som I gerne vil have vi laver på snapchat, så smid en kommentar til blogindlægget her under, og så skal vi nok se om vi kan opfylde jeres ønsker!

Vi ses snart igen <3 
Camilla

Camilla Krøyer

Jeg er drevet af evnen til, at kunne give piger og kvinder mode inspiration. På denne blog vil jeg bla. give jer et indblik bag kulissen, og vise Trenddays nyeste styles og nyheder frem. I kan følge mig på instagram (Camillakroeyer), hvor over 7000 mennesker har interesse og følger mig.

Facebook


Instagram

Youtube


Kommentarer (2)

Andrea Vrac Christensen 07. November 2016

Hej Trendday.

Jeg har tilføjet jer på snapchat, men er lidt i tvivl om den stadig er aktiv? Glæder mig nemlig til at se nogen snaps fra jer! <3

Mvh Andrea Vrac Christensen

Keydren 30. October 2016

Which came first, the problem or the sotouiln? Luckily it doesn’t matter.

Skriv en kommentar: