24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Marbella Bootcamp - White party!

13. October 2016

Hej & velkommen! 

Måske nogle af jer har set at Kasper og jeg (stifterne af Trendday.dk), var væk hele uge 40 - i Marbella
Og NEJ, det var ikke ren afslapning! Vi startede morgenen med foredrag fra kl09 - 21, det var i det her tidsrum, valgfrit hvilke man ville dukke op til. 

Det var kaldet 'seedster bootcamp', og var arrangeret af Jesper Buch (just-eat stifter), Malene von kiær & Casper Blom (stifter af billigegolfbolde.dk). Her var vi samlet knap 200 iværksættere til den vildeste og mest lærerige uge, jeg længe har haft :-)

Vi mødte virkelig mange forskellige og kompetente mennesker, som alle havde én ting tilfælles - vi vidste hvilket gå-på-mod, det kræver for at drive sin forretning, dét var fedt!
Ingen var bleg for at sige 'det er fandme flot gået' eller 'det er jeg sikker på bliver en succes', janteloven eksisterede ikke rigtig dernede i de omgivelser.

Kort om hvad det gik ud på, så var det ren netværk og kommunikation med andre iværksættere. Der var hver dag et nyt tema at tage hul på, mandag var lig med SALG, tirsdag var MARKETING, onsdag var PITCHING osv. 
Som afslutning på den mest lærerige uge jeg længe har haft, afholdte Jesper Buch en kæmpe 'White Party' fest, m. Morten Hampenberg og Yepha på sin mansion. 

Se en masse billeder fra den cool og ekslusive fest nedenunder - og jeg er igang med at se om ikke jeg kan smide en video op, da det er langt federe!

En lille kort note til mit outfit; vi får den hvide jumpsuit til SS17 og den kommer i flere farver! Bæltes kan klikkes hjem allerede nu HER #trenddaydk
Kram Camilla Krøyer

Camilla Krøyer

Jeg er drevet af evnen til, at kunne give piger og kvinder mode inspiration. På denne blog vil jeg bla. give jer et indblik bag kulissen, og vise Trenddays nyeste styles og nyheder frem. I kan følge mig på instagram (Camillakroeyer), hvor over 7000 mennesker har interesse og følger mig.

Facebook


Instagram

Youtube


Kommentarer (2)

runaway 07. January 2017

Top boulot ! Bloquez pas sur les paroles les gens, les images sont impec, le son mélodiquement parlant est super adéquat et le montage bien pensé. Rien à redire, du super taff !
runaway http://www.1001telecommandes.com/

inhouse pharmacy 23. November 2016

Thanks really beneficial. Will certainly share site with my buddies. http://tinyurl.com/j7a425c

Skriv en kommentar: