24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Se Location shoot på SNAP!

03. August 2016

Hej Piger,

vi var igår, tirsdag, ude på location shoot ved Amager strandpark - det er nogle virkelig fede rå og flotte billeder vi har fået ud af det. Derudover var vi faktisk også derhenne søndag til at optage en masse videoer af diverse styles, så i nu kan se hvordan de ser ud aktion ;-)

I kan faktisk stadig nå at se med bagom på snapchat (trenddaydk), så i kan få en fornemmelse af hvordan det foregår - ellers har vi også samlet lidt billeder hernede! <3
Jeg var simpelthen så opsat på at billederne KUN skulle være rå og med beton baggrund, men vores fotograf Martin Lindeblad Jørgsend - MLJ foto, overtalte mig til de her fotos - OG jeg er så glad for resultatet, det blev så fedt med solnedgangen i baggrunden og skyggerne af de høje bygninger. 
HUSK at følge med fra Snapchat (trenddaydk), vi viser nye varer frem før de er på shoppen, og i kan følge med i hvilke bestseller styles vi får tilbage igen! SÅ alt i alt kan du faktisk være et skridt foran alle andre på vores hjemmeside <3

Snart kan både videoer og billeder fra location shoot ses på hjemmesiden, samt under lookbook - jeg glæder mig meget til at dele det færdige resultat med jer!

Knus Camilla

Camilla Krøyer

Jeg er drevet af evnen til, at kunne give piger og kvinder mode inspiration. På denne blog vil jeg bla. give jer et indblik bag kulissen, og vise Trenddays nyeste styles og nyheder frem. I kan følge mig på instagram (Camillakroeyer), hvor over 7000 mennesker har interesse og følger mig.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: