24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Sneakpeek - New brand!

07. September 2016

Hej Piger :-)

Så var vi ude og se den nye Januar/Februar/Marts kollektion 2017!
Den er bare fin, og mærket er helt nyt for os, så det er ikke set på siden før.
Kan i måske gætte hvad det er? Det vil dem der følger os på Snapchat (@trenddaydk) ihvertfald vide..

Men se med nedenunder og få et indblik i de kommende tendenser, både i stof og stil!
Først og fremmest - sæt, sæt, sæt! Altid sæt, never out of style hos os. 
Personligt er jeg også helt vild med 'pyjamas' stilen, som jo bare bliver ved - så tænker du måske, at det ikke lige er dig endnu? Så vend dig hellere af med det, because it's here to stay ;-)

Lige for at give lidt info om priser og kvalitet, så I har en bedre fornemmelse, nu når billederne ikke ligefrem udstråler 'jeg kan næsten mærke denne her bluse for mig', så får i det lige på skrift. 

Den første jakke er en af mangeee jakker, og det er en trench coat i denim med bindebånd og en masse revne og rå detaljer, som faktisk er forholdsvis varm, men vi anbefaler lige en strik eller cardigan under - men super sprød til at pifte dit outfit op med et par støvler.

De næste to sæt er i silke og er nok noget af det lækreste stof ever! Man kunne gå i det hele dagen, det er så blødt og behageligt. Vi var ret vilde med printet på det første, fordi det var afdæmpet, men ikke i for kedelige farver, og havde ligesom også lidt statement når man brugte det sammen. 

Derudover så var sæt nr. 2 også bare et 'jeg-må-eje-det-nu', så det skulle med! Det har en mega lækker detalje i taljen på nederdelen, både med den navy blå elastik som går ret godt i spænd med de små detaljer på selve sættet. Et mere roligt sæt men ikke i nærheden af kedeligt!
Men derudover var vi,  efter ordren var lagt, budt på lækker mad og vin, som I kan se på de meget pludselige mad billeder midt i det hele,  og endnu bedre har de personalegoder, som vi også fik benyttet - det er altså ikke dårligt! 

Følg med på SNAP (@trenddaydk) og se masser af hemmelige rabatkoder, konkurrencer, nyheder og alt muligt andet lækkert før dine veninder ;-)

Jeg håber I ellers synes, at det er fedt at se hvad der sker bagved Trendday, og følge lidt med i vores verden - vi vil ihvertfald gerne vise jer, at uden jer,  så er der ingen webshop for os.

Kæmpe virtuel krammer Camilla

Camilla Krøyer

Jeg er drevet af evnen til, at kunne give piger og kvinder mode inspiration. På denne blog vil jeg bla. give jer et indblik bag kulissen, og vise Trenddays nyeste styles og nyheder frem. I kan følge mig på instagram (Camillakroeyer), hvor over 7000 mennesker har interesse og følger mig.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: