24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

TREND NEWS ➸ BOMBERJACKET

28. August 2016

Hej igen søde piger! 

Så er den altså landet - Årets nyeste trend og vi glæder os helt vildt til I skal se den fra lidt forskellige vinkler. Det fedeste, og det som jeg personligt synes gør den lidt ekstra cool, er at man får 2 jakker for 1 pris, da du kan vende den på vrangen og har en helt ny bomber. Du kan derfor kreere nogle virkelig seje looks - no doubt! 

♡ Den kan klikkes hjem lige HER 

Et styling tip fra os: brug den blå jakke til nogle fede high waist denim jeans og en basic tee - det giver virkelig et stilet look og lige nu er denim jo hottere end noget andet!

Den sorte anbefaler vi, at style med nogle læder leggings, evt kulotte bukser, en lidt lang hvid strik og giv det noget kontrast med nogle røde snøre sandaler. 

Denne uge har været temmelig hektisk, da vi lige nu igang med at støbe et blogger event sammen, som skal holdes på købmagergade hos vores PR og kommunikations bureau. Der kommer selvfølgelig også snart et rigtigt lækkert V.I.P kundeevent, hvor vi fremviser fremtidige kollektioner, de nyeste trends også er der selvfølgelig goodiebags!  

Camilla Krøyer

Jeg er drevet af evnen til, at kunne give piger og kvinder mode inspiration. På denne blog vil jeg bla. give jer et indblik bag kulissen, og vise Trenddays nyeste styles og nyheder frem. I kan følge mig på instagram (Camillakroeyer), hvor over 7000 mennesker har interesse og følger mig.

Facebook


Instagram

Youtube


Skriv en kommentar: