24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

TRENDDAY // PINK SUIT

29. August 2016


Trousers from Trendday (Here), Blazer from Trendday (Here),

Hey girls.
Hermed lørdagens look. Jeg havde en travl, men utrolig skøn dag, som blandt andet bestod af en bustur til København, møder, hygge med en skøn veninde og til sidst til fødselsdag hos min søster. Jeg var hoppet i mit nye og utrolig smukke suit fra Trendday. Er det ikke sødt? Jeg er helt vild med det, og har pludselig fundet ud af, at jeg faktisk er ret vild med lyserødt. Det er så cute og behageligt at have på. Jeg er helt vild med det girly look. Nu vil jeg nyde min aften med nogle skønne veninder med en masse tøsesnak. Kunne det blive bedre? Håber I får en skøn aften, sweeties <3 < 3

xoxo
Malina Kragmann

malina kragmann

Facebook


Instagram

Youtube


Kommentarer (2)

inhouse pharmacy 23. November 2016

Your posts is quite useful. http://tinyurl.com/j7a425c

burn fat 08. October 2016

Amazing site you’ve gotten right here. https://mandilajackson.wordpress.com/2016/10/08/tips-for-losing-weight-overnight/

Skriv en kommentar: