24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands


Fri fragt ved køb over 599 kr.

24 TIMERS LEVERING

Hvis du køber inden kl 13.00

UNIKT UDVALG

Af kendte mode brands

Om os

OM TRENDDAY.DK

Trendday.dk er en webshop der sælger tøj til piger/kvinder. Vi er altid opdateret med den nyeste mode, og oftest er vi så meget på forkant at butikkerne ikke kan følge med. Vi prøver så vidt muligt at udvide med nye brands, så der er noget for enhver smag - uanset præference. Vi har i øjeblikket mærker som Neo Noir, Minimum, Moves, PiecesYas, TDY design, Richmond and Finch og Pilgrim
Med tiden vil i opleve at vi udvider med nye og spændende mærker, sådan at du får akkurat hvad du søger efter.

I vores sortiment vil i se et flot sortiment af undertøj, kjoler, toppe, underdele, tasker og meget andet. Hvis man ikke har været nede i en butik for se og røre tøjet, så har man ofte ingen anelse omkring hvordan tøjet føles at have på. Derfor har vi på vores kollektionsfremvisninger udvalgt de absoulut flotteste og fineste styles, sådan at du uanset køb på Trendday.dk får tøj i bedste kvalitet.

Hos Trendday.dk bestræber vi os på, at give den bedst mulige service, sådan at du kan få svar på alle dine spørgsmål. Vi har telefon åben fra kl 09-14 og er oftes på livechat helt frem til kl 20 om aftnen. 
I maj 2016 vandt vi månedens webshop, som kom af at vi på rekordtid havde vækstet Trendday.dk til en solid forretning - og samtidig kunne holde et rigtig godt serviceniveau.
Den artikel kan du læse her: Trendday vandt månedens webshop

 

Trendday er også i udlandet

Det er ikke kun i Danmark, at vi er eksplosiv vækst. Vi har både kunder fra Finland, England, Norge og Sverige. I 2017 forventes det at vi bliver lige så store i Sverige som vi er i Danmark. Vi forventer ligeledes at Norge bliver et marked, hvor vi kan etablere os og få et stærkt brand.

 

Up to date

Trendday.dk har et dygtigt team, hvor i blandt dygtige modeeksperter sidder og udvælger nyeste styles. Vi er up-to-date med de aller nyeste trends, og sørger for, at vores kunder også bliver up-to-date igennem vores sociale medier. 

Læs om Trenddays vilde rejse!

Vi har skrevet om hvordan man forvandler 20.000 kr. til 10 mio kroner på under 2 år! Vi har de sidste to år arbejdet 80+ timer om ugen, fordi vi brænder så vanvittigt meget for vores virksomhed. Nu vil vi meget gerne dele historien med jer, fordi i har været med til at skabe Trendday.dk - 1000 tak!
Du kan læse om vilde rejse her: Trenddays vilde rejse!

 

Sådan handler du hos Trendday.dk
Når du handler hos Trendday.dk, skal du igennem følgende 5 trin:

1. Find de forskellige varer du ønsker, hvorefter de lægges i kassen.

2. Indtast personlige oplysninger.

3. Vælg forsendelses- og betalingsmetode.

4. Oplys om du vil modtage eksklusive tilbud og rabatter i feltet under oplyste informationer om dig selv.

5. Lav en gennemgang af de oplyste informationer og godkend købet.

Skaberne bag Trendday.dk

 

Camilla Louise Krøyer // Co-Founder & Designer                                   Kasper Bondegaard Pedersen // Co-Founder & Marketing Director